Viking iMow Robotgräsklippare MI 422P

Robotgräsklipparna i serie MI 4 är tar på egen hand om din gräsmatta och levererar ett perfekt resultat. Och det på mycket kort tid. MI 422 P är utrustad med ett starkt batteri, och klipper utan problem gräsytor upp till 1.000 m² och lutningar upp till 40 procent.

Under gräsklippningen finfördelas gräset och gräsklippet återförs till gräsmattan som näring och fukt. Den kraftiga biokniven håller sig vass mycket länge då den vid varje knivstopp automatiskt ändrar rotationsriktning. När kniven behöver bytas, görs det helt utan verktyg.

Robotgräsklippare med smart laddsystem

Behöver batteriet laddas eller om det skulle regna (vid aktiverad regnsensor), kör robotklipparen automatiskt tillbaka till dockningsstation och laddar upp sitt batteri igen. Med sitt intelligenta laddsystem bedömmer robotklipparen själv vilke typ av laddning som krävs. Har den mycket kvar att klppa, laddar den snabbare. Är den klar för dagen då laddar den långsammare och mer ekoniskt, vilket också förlänger batteriets livslängd.

Klarar klippning i lutning!

Även i område med mycket tätt gräs samt på ojämna yto eller lätta sluttningar (upp till 35%) har iMow inga problem att ta sig fram. Profilhjulen går inte bara jämnt, utan är också självrengörande.

IMow har integrerat stöldskydd och ger ifrån sig en varningssignal så fort någon försöker lyfta upp aller ta i maskinen.

Levereras med:

1 robotgräsklippare (inkl. inbyggt batteri och kniv), 1 dockningstation (inkl. 4 fästpinnar för fixering i marken), 1 iRuler (hjälp att kontrollera avstånden vid kabelläggningen)

Tekniska data

Batterieffekt Ah4,5
BatteritypLi-Ionen Akku 18 V
Effekt strömförsörjningsadapter W60
Klippbredd cm20
Klipphöjd mm20-60
Klipptid ø per batteriladdning min60
Klipptid ø per vecka h17
Laddtid ø min90
Ljudtrycksnivå enligt LpA dB(A)49
Max. gräsyta m²bis 1.000
Max. lutning %40
Tolerans KpA dB(A)2
Vikt kg9


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
63010111430


Recensioner
av
mycket bra
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information

Läs våra recensioner